Fakturujte cez smartfón

Na vystavenie faktúry nepotrebujete počítač, vystačíte si so smartfónom.

Vybavovať čoraz viac biznis agendy prostredníctvom smartfónu sa stretáva so stále väčším záujmom. Iba nedávno sme spustili službu, pomocou ktorej získali podnikatelia možnosť prihlásiť sa do svojho účtovníctva z akéhokoľvek miesta s pokrytím internetu. Nielen cez počítač, ale cez akékoľvek zariadenie s internetovým prehliadačom, teda aj cez tablet, či smartfón. Službu privítali hlavne tí rozcestovanejší podnikatelia, keďže ich prístup k počítaču je obmedzený.

Teraz prichádzame na trh s kvalitatívne novou službou, ktorá umožňuje podnikateľom prechod z pasívneho využitia smartfónu na aktívny. Kým doteraz bolo možné prostredníctvom smartfónu predovšetkým získať prehľad o stave svojho účtovníctva v reálnom čase, po novom s ním už bude možné aj aktívne účtovať.

Prvou z aktívnych služieb účtovania cez smartfón sa stala možnosť vystaviť faktúru. Prostredníctvom mobilnej aplikácie tak môžu klienti nášho online účtovného programu PRO-FIT vystaviť faktúru odkiaľkoľvek. Na vystavenie faktúry nemusia mať k dispozícii ani fakturačné údaje obchodného partnera. Ak sú jeho údaje už zadané v systéme, stačí zadať iba jeho názov a zvyšné údaje sa im do faktúry načítajú automaticky. Celý proces je takto veľmi pohodlný a zaberie minimum času.

Samozrejme, podmienkou účtovania cez smartfón je pokrytie internetovým, či GSM signálom. Aplikácia na vystavovanie faktúr má garantovanú podporu všetkých operačných systémov, Android, IOS aj Windows.

Aby ste mali možnosť presvedčiť sa o kvalite nášho účtovného softvéru, máte možnosť mesačného bezplatného účtovania, po uplynutí ktorého máte možnosť rozhodnúť sa, či v ňom chcete pokračovať ďalej alebo nie. Ako sa vraví, za skúšku nič nedáte.