Súťaž „Letná účtovná kaviareň“ stále pokračuje

Naša letná súťaž v účtovníctve úspešne napreduje. Sme radi, že sa stretla so záujmom, o čom svedčí aj fakt, že hneď na prvú otázku odpovedalo viac ako 200 ľudí. Keďže do súťaže sa dá zapojiť kedykoľvek v priebehu leta (možnosť odpovedať na otázky aj spätne), veríme, že konečný počet účastníkov našej súťaže ďalej porastie. Šanca na výhru je vysoká, keďže spomedzi úspešných respondentov losujeme výhercu každý týždeň.

Ak sa chcete pridať aj vy, neváhajte a zaregistrujte sa na www.letnauctovnakaviaren.sk a každý pondelok až do konca augusta vám emailom pošleme jednu súťažnú otázku, aby ste nemuseli v hlave držať žiadny termín. Ak do piatka príslušného týždňa odpoviete správne, budete zaradení do losovania o výhercu týždňa, ktorého odmeníme vecnou cenou – balíkom produktov slnečnej ochrany Daylong a kávy Verocafe. Čím skôr sa teda zaregistrujete, tým viac zvyšujete svoju šancu na čo najväčší počet možností hrať o týždňové výhry.

Súťaž sme vymysleli tak, aby sa do našej súťaže bolo možné zapojiť kedykoľvek v priebehu leta alebo si odskočiť na dovolenku. Na obidve tieto možnosti sme mysleli a pravidlá a podmienky súťaže sme upravili tak, aby sme vás nepripravili o možnosť súťažiť a aj vyhrať. Jediným obmedzením je iba to, že v prípade zaslania odpovedí spätne, či už v dôsledku neskoršej registrácie alebo dočasnej neprítomnosti kvôli dovolenke, sa účastník pripravuje o možnosť hrať o výhru daného týždňa, keďže tá sa žrebuje vždy priebežne v príslušnom týždni. Naďalej však zostáva v hre o hlavnú výhru.

O hlavnú výhru sa totiž môže uchádzať každý účastník našej súťaže bez ohľadu na to, či odpovie priebežne alebo spätne. Jedinou podmienkou je správne odpovedať do 31. augusta 2013 na všetky zadané otázky. Každý, kto túto podmienku splní, bude zaradený do losovania o hlavnú cenu, ktorou je víkendový pobyt pre 2 osoby v jednom z najkrajších kútov Slovenska – Červenom Kláštore na Zamagurí. Okrem toho však máme pre výhercov pripravené aj ďalšie atraktívne ceny.

Ak ste doteraz váhali, ale teraz by ste si chceli otestovať svoje vedomosti z účtovníctva, zaregistrujte saa hrajte o svoju prvú výhru týždňa. Ako hovoril už Vergílius, šťastie praje iba odvážnym.