Zapojte sa do súťaže Letná účtovná kaviareň o hodnotné ceny

Šanca vyhrať sa zvyšuje, ak sa zapojíte čo najskôr. Súťaží sa o týždenné ceny aj hlavnú cenu.

Už 2. ročník vedomostnej súťaže z účtovníctva „Letná účtovná kaviareň“, ktorý práve začína, vám ponúka opäť príležitosť  nenáročným spôsobom otestovať svoje znalosti z účtovníctva, ekonomiky, či daní a vyhrať hodnotné ceny.

Princíp je opäť jednoduchý. Účastník sa kedykoľvek v termíne od 2. júna do 29. augusta 2014 bezplatne zaregistruje na www.letnauctovnakaviaren.sk a následne odpovie na 6 náhodne zobrazených súťažných otázok. V prípade, že všetky odpovede budú správne, bude automaticky zaradený do losovania o každú týždennú výhru, ktorá sa uskutoční od momentu zaslania správnych odpovedí až do konca súťaže. Samozrejme, súbežne bude zaradený aj do záverečného losovania o hlavnú výhru v septembri.

Zapojiť sa do súťaže »

Je teda výhodné sa do súťaže zapojiť čo najskôr, pretože sa tým zvyšuje počet losovaní o týždenné ceny. Účastník súťaže sa môže vykonaním registrácie do súťaže zapojiť len raz.

Ak ste teda rozhodnutí si s nami vychutnať nadchádzajúce leto a spojiť príjemné s užitočným, zaregistrujte sa čo najskôr, aby ste sa váhaním nepripravili o možnosť súťažiť už o prvú výhru týždňa. Možno čaká práve na vás, tak ako aj hlavná cena, ktorou je víkendový pobyt pre 2 osoby v kúpeľoch Červený Kláštor na jeseň 2014.