Hľadá sa najlepšia biznis aplikácia pre malé a stredné firmy

Podporte PRO-FIT v súťaži o najlepšiu biznis aplikáciu

Podporte PRO-FIT v súťaži o najlepšiu biznis aplikáciu

Dostať sa do Siene slávy majú zvyčajne možnosť len slávne osobnosti vedy, kultúry, či športu. Takéto ocenenie získavajú za celoživotne dosiahnuté úspechy. Dostať sa ale do Siene slávy biznisu je už iná kategória. Nesúťažia v nej osobnosti, ale nehmotné produkty cloudového riešenia. Pýtate sa, ako je to možné? Môže byť nehmotný produkt ocenený rovnako ako osobnosti? Odpoveď znie, áno.

Stať sa jednotkou na trhu nieje vôbec ľahké. Najlepšie biznis aplikácie bývajú často veľmi jednoduché riešenia, ktorých zámerom je uľahčiť a zrýchliť biznis procesy. Tým, že sú zamerané na malých a stredných podnikateľov, dokážu sa prispôsobiť a upraviť podľa požiadaviek konkrétnej firmy. Aj malé firmy tak postupne spoznávajú výhody cloudu a oceňujú hlavne dostupnosť, rýchlosť a nezávislosť na technickom zariadení.

Za posledné roky sa do cloudu presunuli všetky významné spoločnosti a ich produkty, ktoré boli donedávna distribuované ako „krabicové“ verzie. Aj online účtovný softvér PRO-FIT, ktorý bol na začiatku vývoja distribuovaný na CD nosiči, dnes patrí  medzi úspešné cloudové riešenia. Aplikácia bola vyvinutá primárne pre slovenský trh, ale je možné ju prispôsobiť pre európske prostredie podľa legislatívy danej krajiny.

Hlavné benefity PRO-FITu

Ak by sme mali vyzdvihnúť hlavné benefity PRO-FITu, kvôli ktorým je aplikácia obľúbená medzi užívateľmi, tak by to bol aktuálny prehľad o firemnom toku financií, používanie užitočných exportov pre plánovanie a analýzy, ukladanie dokumentov do virtuálnej kancelárie, získavanie aktuálnych prehľadov o pohyboch na sklade, mať možnosť vystaviť faktúru aj cez mobil alebo tablet a v neposlednom rade možnosť viesť účtovníctvo pre neobmedzený počet  firiem pod jedným kontom, a prístup pre neobmedzený počet užívateľov do jednej firmy v rovnakom čase. Jednoducho, mať celú firemnú agendu stále so sebou na cloude.
Zúčastniť sa medzinárodnej súťaže o najlepšiu biznis aplikáciu je preto výzva, ktorá preverí PRO-FIT a jeho výhody a prínos pre malé a stredné firmy na medzinárodnej úrovni.

Hlasovanie o najlepšiu biznis aplikáciu umiestnenú na cloude už prebieha, tak nepremeškajte poslať svoj hlas:

Hlasovať za PRO-FIT »