4 dôvody, prečo oceníš automatické aktualizácie produktu

Je celkom bežné, keď sa v priebehu roka zmení zákon, ktorý súvisí s podnikaním. Pre ekonomický softvér to však znamená, že musí byť aktualizovaný o platnú legislatívu. V článku ti ukážeme pár dôvodov, prečo ti automatické aktualizácie softvéru nebudú nikdy na škodu.

Ak podnikáš, určite máš množstvo papierov, dokladov a faktúr, ktoré musia byť systematicky spracované. Mnoho rokov bol v popredí offline softvér, ktorý bolo treba nainštalovať do počítača. Dnešný svet však ponúka úplne iné možnosti. Online nástroje, ktoré sú dostupné kdekoľvek a kedykoľvek, sú efektívnejšie. Obsahujú funkcie a moduly, ktoré schovajú všetky informácie o tvojom podnikaní do jednej stránky internetového prehliadača.

Snímka

 

V tomto článku sa chceme bližšie venovať aktualizáciám ekonomických softvérov, ktoré fungujú v offline a online verziách rozdielne.

#Šetríš peniaze

Pri väčšine offline softvéroch si potrebuješ kúpiť licenciu, ktorú si po roku znovu predĺžiš. Možnosti aktualizácií ku kúpe softvéru určite patria, ale niekedy sa za ne platí zvlášť. V niektorých prípadoch si ich stačí stiahnuť zo stránky, inokedy je zase nutné využiť inštalačné CD. Za aktualizované verzie online nástrojov sa v porovnaní s tým neplatí už ani cent.

#Šetríš svoj drahocenný čas

Výrobcovia účtovných programov vydávajú aktualizácie tak často, ako je potrebné. Napríklad na prelome rokov ich môže vzniknúť aj niekoľko mesačne. Ekonomický program dostupný online sa aktualizuje bez zásahu používateľa, čiže nebudeš musieť nič sťahovať, ani na nič čakať. Ušetríš mnoho času a nervov.

#Záruka, že sú dobre nainštalované

Hovorí sa, že aj majster tesár sa utne. Ak aktualizuješ účtovný program, mal by si vedieť, ako na to. Pri online softvéri máš istotu, že to zvládne sám a na 100 %.

#Legálne podľa zákonov

Žiadna nová vyhláška či zmena v účtovníctve a daňových odvodoch nám neujde. Profit 365 je pravidelne aktualizovaný podľa platnej legislatívy. Pri zmene zákona teda môžeš naďalej účtovať, o ostatné sa postaráme my.

Profit 365 – komplexný online nástroj pre podnikateľov

Náš Profit 365 nie je iba program na jednoduché a podvojné účtovníctvo. Je to všestranný online nástroj, ktorý využiješ na celkový prehľad o svojej podnikateľskej činnosti. Využívaj ho na sledovanie objednávok, vytváranie faktúr či dohľad nad mesačným ziskom. Ak máš e-shop, Profit 365 ti zabezpečí vždy aktuálne informácie o sklade či najpredávanejších produktoch.