Fakturácia online má päť hlavných výhod. Poznáš ich?

Online fakturácia má mnoho skvelých výhod. Vystavovanie faktúr je však iba jedinou z nich. Chceš spoznať tie ďalšie, ktoré ti uľahčia život?

Faktúry offline sú už dávno za nami. Namiesto manuálneho vypisovania každej položky a skladovania faktúr v zásuvkách sme prešli na omnoho komfortnejšie online verzie, ktoré nám šetria kopec času. Prezradíme ti ich päť najäčších výhod.

Podnikatelia to majú vďaka šikovným online produktom jednoduchšie. Rýchlo, jednoducho a nenákladne môžeš spravovať svoje faktúry či evidovať obchodných partnerov online. Nemusíš si vytvárať či sťahovať vlastný template. Faktúru vystavíš pohodlne doma, ale aj priamo u klienta. Ale to zďaleka nie je všetko z benefitov online fakturácie. :)

Screen Shot 2017-11-06 at 10.22.41

1. Z tabletu aj mobilu, kancelárie aj terénu

Stačí ti dobré pripojenie k internetu. Aby si vystavil a odoslal faktúru, nemusíš byť stále na rovnakom mieste. Fakturuj mimo svojej bežnej kancelárie, na obchodnej ceste či priamo v teréne. Z notebooku, tabletu či mobilu – žiadne obmedzenia v tomto smere neexistujú.

2. Viac osôb naraz sa nepobije

Niektoré softvéry umožňujú, aby v nich mohli naraz pracovať viacerí ľudia. Napríklad skladníci, účtovníci, ty ako majiteľ a podnikateľ. Nemusíš sa báť, že sa ti faktúra neuloží, aj napriek tomu, že niekto iný v tom istom čase vystavuje ďalšiu faktúru. Faktúra sa reálne vytvorí až po jej uložení, kedy sa jej priradí poradové číslo.

3. Jednoduché a rýchle odosielanie faktúr zo softvéru

Náš online softvér Profit365 umožňuje odosielať faktúry priamo z jeho rozhrania. Stačí, keď klikneš na ikonu s obálkou, kde jednoducho napíšeš e-mail prijímateľa. Adresát ju dostane v PDF formáte, ale vybrať si môžeš takisto XLS formát.

4. Prepojenie faktúr s účtovným systémom

Tvoja účtovníčka nemusí na faktúry čakať. Má k nim okamžitý prístup hneď po ich vytvorení. V našom softvéri sa všetko deje v reálnom čase, čím šetríš čas sebe, zamestnancom či externým spolupracovníkom.

Prepojenie fakturácie s účtovníctvom je efektívne. Navyše, mnoho funkcií vykonáva softvér automaticky, napríklad páruje platby z banky s dokladmi v účtovníctve či spracováva údaje z faktúr, aby boli pripravené na zaúčtovanie.

5. Profit365 ťa ohúri jedinečnými funkciami

Všetky zo spomenutých funkcií nájdeš v našom online ekonomickom nástroji Profit365. Okrem online fakturácie, skladov, DPH, účtovného systému a automatizácie mnohých činností ťa poteší aj príjemnou cenou bez nutnosti pravidelnej obnovy licencie. Fakturácia a vedenie účtovníctva už nemusí byť otravou, lebo vďaka nášmu Profitu365 budeš mať všetko spravené rýchlo a poloautomaticky. :)

PS: Naša spolupráca s DOCKitIN, ťa zbaví hŕb papierov, zmlúv a dokumentov. Umožní ti získať lepší pracovný komfort, skvelé výsledky a úspechy. Automatické prenesenie a zaúčtovanie zoskenovanej faktúry BEZ manuálneho prepisovania do Profit365 je samozrejmosťou. Tešíme sa. ;)