Zbavte sa duplicitnej práce s Profit365 a WAME

Keď sme v roku 2011 transformovali Profit365 na kompletne online ekonomický softvér, našou víziou bolo čo najviac vám uľahčiť, zjednodušiť a zefektívniť podnikanie a riadenie vašej firmy. Umožniť vám prihlásiť sa cez webový prehliadač  a postupne pridať aj ďalšie moduly, ktoré pokrývajú procesy v oddeleniach firmy. Sme radi, že sa nám to darí a že vám môžeme predstaviť ďalšiu novinku v podobe spolupráce so softvérovou spoločnosťou WAME.

Poznáte WAME?

Potrebujete prezentačný web, nový eshop alebo jedinečnú aplikáciu? Vo WAME vám vytvoria online riešenie na mieru presne podľa vašich predstáv. Všetky ich produkty sú unikátne a spoľahlivo vás odlíšia od konkurencie, ale čo je najdôležitejšie, odbremenia vás od množstva rutinnej práce a uľahčia vám fungovanie, presne ako náš Profit365.

wame_logo_2018

Inovujeme, aby ste mali menej práce

Rozhodli sme sa preto spojiť sily a umožniť vám využívať funkcie Profit365 aj vo webových aplikáciách a e-shopoch spoločnosti WAME. “V oboch firmách sa chceme posúvať dopredu a to nielen, čo sa týka technickej inovácie, ale aj v jednoduchosti používania našich ecommerce systémov, ich automatizácie a znižovania chybovosti pri manuálnom spracovaní dát z e-shopov,” priblížil hlavné dôvody naštartovania spolupráce Benjamin Dubovecký z WAME.

Už žiadna rutina

Prepojenie vášho nového alebo existujúcieho  e-shopu automatizovaným API modulom medzi WAME admin CMS a cloudovou službou Profit365 vám výrazne uľahčí správu objednávok, zákazníkov, financií, produktov aj skladov. Môžete tak automatizovať rutinné procesy, ako je napríklad synchronizácia vášho zoznamu klientov a ich objednávok priamo do Profit365 či párovanie vystavených faktúr obojsmerne medzi e-shopom a Profit365.

Všetky tieto integrácie vám umožnia editovať položky vášho e-shopu len urobiť raz v Profit365 a zmeny sa automaticky prejavia aj na vašej stránke. Rovnako to platí aj pre objednávky či faktúry, ktoré sa v priebehu niekoľkých minút zobrazia priamo v Profit365.

Ak používate Profit365 už dlhšie a máte v ňom vytvorenú databázu zákazníkov, je možné ju pohodlne premigrovať do nového e-shopu a  akékoľvek zmeny so zákazníkmi, ktoré urobíte v Profite sa automaticky prejavia aj v databáze e-shopu. Zbavíte sa tak rutinnej a duplicitnej práce a uvoľníte si kapacity na dôležitejšie projekty.

0228

S WAME a Profit365 podnikáte ľahšie a so zľavou

Ak už používate Profit365 a chcete sa vyhnúť spravovaniu dvoch či viac systémov, nechajte si vytvoriť stránku, aplikáciu či e-shop na mieru od firmy WAME. Zbavíte sa tak duplicitného zadávania zmien v skladových zásobách tovaru, dvojitého nahrávania faktúr a objednávok aj manuálneho kopírovania údajov o zákazníkoch. Navyše, ak sa rozhodnete vytvoriť alebo premigrovať svoj e-shop prostredníctvom WAME, dostanete zľavu na vašu prvú mesačnú platbu za ich služby…. A to sa teda oplatí. :)