Ako pomáha Profit365 slovenským firmám

Ako online ekonomický softvér je Profit365 na trhu už viac ako sedem rokov a za ten čas sme uľahčili podnikanie a vedenie účtovníctva množstvu klientov na Slovensku aj v zahraničí. Či už sú to malé firmy, alebo veľké účtovné spoločnosti, ktoré spracovávajú účtovníctvo pre stovky zahraničných klientov, teší nás, že sme súčasťou ich dennodenného chodu a môžeme im uľahčiť prácu. Ako konkrétne pomáha Profit365 slovenským firmám?

Už žiadna manuálna práca

V internetovom obchode Ekodiely môžete kúpiť viac ako 130 000 náhradných dielov aj pre vaše vozidlo. Na podnikanie a vedenie účtovníctva už vyše roka používajú náš Profit365. Konateľ Štefan Fečo si zaspomínal na časy spred roka, keď ešte veľa údajov nahrávali do systému ručne, čo bolo časovo aj fyzicky náročné: “Hneď, ako sme náš eshop prepojili s Profit365 pomocou API, sme odbúrali veľa manuálnej práce s dátami, a tak si zjednodušili fungovanie.”

Podobne je na tom aj eshop Dajana Rodriguez, ktorý používa pokladničný systém Profit365 POS:Páči sa nám, že tento systém je kompatibilný s čítačkami čiarových kódov a takto nám výrazne pomohol s manuálnou robotou. Od tohto roku používame namiesto viacerých predošlých systémov len Profit365,” zhrnul regionálny manažér Dajana Rodriguez Matej Kondrót.

Profit 365 - DR

Kompletné dáta v mobile aj na webe

Aj keď je dnes už mobilný internet či wifi pripojenie takmer na každom kroku, mať svoju firmu pod kontrolou kedykoľvek a kdekoľvek nemusí byť taká samozrejmosť. Teda pokiaľ na podnikanie nepoužívate systém Profit365. Naši klienti si vďaka webovému rozhraniu môžu skontrolovať údaje či platby vždy, keď potrebujú.

Napríklad ako účtovná spoločnosti Niven, ktorá vedie účtovníctvo takmer 160 firmám: “Vďaka Profit365 môžeme spracovávať účtovníctvo komukoľvek vo svete, prostredníctvom webového rozhrania ho vidíme rovnako my aj naši klienti. Audítorom zase vyhovuje, že vieme pripojiť dokumenty priamo k účtovným záznamom, čiže k nim majú priamy prístup počas konania auditu a všetci sme spokojní.”

Profit 365 - Getfirm

Používate systémy, ktoré už máte

V dnešnej digitálnej dobe je bežné, že firmy na rôzne procesy používajú rozdielne systémy a svojich zaužívaných nástrojov sa vzdávajú len ťažko. S Profit365 sa vieme prostredníctvom vlastnej API napojiť na už existujúce eshopy a fakturačné systémy, čím  odpadá potreba manuálneho prenosu dát a rušenie integrovaných systémov.

Podobne ako v spoločnosti Instarea, ktorá zbiera a spracováva dáta a zlepšuje plánovanie a rozvoj miest. My zasa pomáhame im s denným chodom firmy:

“Úhrady v banke sa automaticky párujú s faktúrami a plná verzia účtovníctva je kedykoľvek dostupná vo webovom prehliadači. Pomocou API sme si prepojili svoju stránku a vďaka tomuto prepojeniu máme faktúry dostupné opäť v reálnom čase. Taktiež oceňujeme dostupnosť pre všetkých zamestnancov od fakturantky cez účtovníčku až po manažérov a majiteľov. Profit365 je pre nás veľká pomoc,” hovorí konateľ Peter Fusek.

Profit 365 - Instarea

Externý programátor Marek Kohútik, ktorý pracoval na nedávnom prepojení Profit365 s PMS systémom Hotela Set dodáva:  “V dnešnej dobe sú cloudové riešenia stále populárnejšie, a preto sme radi, že sme jedno také našli aj v segmente účtovníctva. Prepojenie Profit365 s cloudovým hotelovým systémom, ktoré sme realizovali, išlo hladko a dokonca sme použili aj vychytávky, ktoré platforma Profit365 ponúka navyše. Tímu Profit365 ďakujeme za prístup a podporu.”

Generálny riaditeľ hotela Set Juraj Marko vyzdvihol najmä enormnú úsporu času, ktorú im prinieslo prepojenie s Profit365: “V podstate všetky účty, ktoré sa vytvoria v CLOCKu, čo je 20 až 30 účtov denne, sú dnes prenesené dvomi klikmi do účtovníctva Profit365. Keď sme to v minulosti riešili cez export a následne import, trvalo to manuálne aj niekoľko hodín, a to ešte nehovorím o chybovosti, ktorá s prechodom na Profit365 prakticky vymizla.”

Pomáhame v reálnom čase

Dobrý ekonomický softvér umožňuje účtovníkom a majiteľom riadiť svoju firmu a viesť účtovníctvo jednoduchšie a rýchlejšie za každých okolností. Preto sme v Profit365 pripravení pomôcť vám s problémami, objasniť akékoľvek funkcionality, či dať vám rady ako si uľahčiť prácu.

Nedávno sme pomohli aj obchodu Dajana Rodriguez: “Môžeme pochváliť vašu zákaznícku podporu, ktorá bola vždy nápomocná a často pracovala aj cez Teamviewer, čo nám veľmi pomohlo v robote a samozrejme cenovo ste niekde úplne inde ako väčšina konkurencie, ktorá poskytuje podobné typy riešení.”

Vyskúšať Profit365 na 30 dní zadarmo.