Máte živnosť aj s.r.o.? Účtujte obidve firmy za cenu jednej

Mnoho živnostníkov má z rôznych dôvodov okrem živnosti aj s.r.o. Obzvlášť sa tento jav rozmohol v tomto roku, keď v reakcii na zvýšenie odvodov prešlo začiatkom roka na s.r.o. viac ako 8 tisíc živnostníkov. Druhá vlna prechodu nastala v júli, keď mali živnostníci začať platiť zvýšené odvody. Iní zasa pracujú s obidvoma formami podnikania z dôvodu daňovej optimalizácie už dávnejšie.

Ak patríte medzi živnostníkov, ktorí súbežne prevádzkujú živnosť aj s.r.o., máme pre vás dobrú správu. Už nemusíte viac platiť za účtovníctvo oboch vašich firiem. Ak prejdete na naše online účtovníctvo pro-fit.sk, budete platiť iba za jednu z nich, ale s možnosťou účtovať obidve. Okrem výhody, že budete účtovať svoje firmy v rámci rovnakého účtovného programu, s jedným prístupovým heslom, poskytneme vám aj ďalšie benefity. Napríklad, ak si živnosť účtujete sami, vašu s.r.o. môžete nechať účtovať aj externou formou, stačí ak svojej účtovníčke zriadite prístup. Výhodou je, že prístup do účtovníctva naďalej zostáva aj vám, takže doňho budete môcť kedykoľvek nahliadnuť. Naopak, vaša účtovníčka vám, v prípade, že jej to umožníte, môže prípadne pomôcť skontrolovať účtovníctvo vašej živnosti.

Chceme však osloviť aj živnostníkov, ktorí prešli na s.r.o. a svoju živnosť v roku 2012 alebo 2013 zrušili. Ak budú svoju s.r.o. účtovať v našom online účtovnom programe pro-fit.sk a v budúcnosti sa rozhodnú svoju živnosť obnoviť, budú môcť takisto účtovať obidve firmy za cenu jednej.

Užívateľské prostredie nášho online účtovného softvéru je prehľadné a intuitívne, aby sa v ňom dokázal orientovať aj menej zdatný užívateľ. Samozrejmosťou je aj kvalitná užívateľská podpora. Náš softvér poskytuje vysoký stupeň mobility, keď sa do svojho účtovníctva môžu užívatelia prihlásiť aj prostredníctvom mobilného telefónu, či tabletu. Systém v momente prihlásenia sa rozozná, že ide o pripojenie cez mobilné zariadenie a automaticky ponúkne prispôsobené rozhranie.

Šetrenie zbytočných nákladov je prioritou každého podnikateľa. Najmä v prípade, ak za menej peňazí získavate kvalitný produkt s množstvom ďalších benefitov k tomu. Ak vás teda naša ponuka zaujala, zaregistrujte sa pre kúpu nášho účtovného softvéru, v rámci ktorého budete môcť účtovať svoje firmy za jeden poplatok. Stačí ich spojiť pod jednu fakturačnú skupinu a následne vybrať jednu z nich (tzv. materskú), na ktorú vám bude vystavená faktúra za predplatné PRO-FITu.

Ak si myslíte, že táto informácia je užitočná aj pre iných ľudí, prosím zahlasujte za článok aj na vybrali.sme.sk (zaberie vám to cca 5 sekúnd a sú to dva kliky).