Štartuje Letná účtovná kaviareň – vedomostná súťaž z účtovníctva

Menej hektické letné dni sú ako stvorené na súťaženie. Jednu možnosť, ako preveriť svoje vedomosti, sme pre vás pripravili aj my. Ak si chcete otestovať svoje znalosti z účtovníctva, ekonomiky či daní a zároveň hrať o hodnotné ceny, neváhajte a zapojte sa.

Na www.letnauctovnakaviaren.sk zverejníme vždy v pondelok, až do konca augusta, jednu súťažnú otázku. Zároveň ju odošleme aj na email každého zaregistrovaného účastníka, takže žiadne termíny nebudete musieť držať v hlave. Ak do piatka po zverejnení otázky správne odpoviete, budete zaradení do losovania o výhercu týždňa, ktorého odmeníme vecnou cenou – balíkom produktov slnečnej ochrany Daylong a kávy Verocafe. Čím skôr sa teda zaregistrujete, tým viac zvyšujete svoju šancu na čo najväčší počet možností hrať o týždňové výhry.

Výhodou našej súťaže je, že umožňuje zapojiť sa do súťaže počas celého jej trvania a problémom nie je ani to, ak v priebehu súťaže načas odídete na dovolenku. Na obidve tieto možnosti sme mysleli a pravidlá a podmienky súťaže sme upravili tak, aby sme vás nepripravili o možnosť súťažiť a aj vyhrať. Jediným obmedzením je iba to, že v prípade zaslania odpovedí spätne, či už v dôsledku neskoršej registrácie alebo dočasnej neprítomnosti kvôli dovolenke, sa účastník pripravuje o možnosť hrať o výhru daného týždňa, keďže tá sa žrebuje vždy priebežne v príslušnom týždni. Naďalej však zostáva v hre o hlavnú výhru.

O hlavnú výhru sa totiž môže uchádzať každý účastník našej súťaže bez ohľadu na to, či odpovie priebežne alebo spätne. Podmienka je jediná: zaslať do 31. augusta 2013 správne odpovede na všetky otázky zadané v priebehu celej súťaže. Každý, kto túto podmienku splní, bude zaradený do losovania o hlavnú cenu. Tou je víkendový pobyt pre 2 osoby v jednom z najkrajších kútov Slovenska – Červenom Kláštore na Zamagurí. Okrem toho však máme pre výhercov pripravené aj ďalšie atraktívne ceny.

Ak sme vás presvedčili a ste rozhodnutí si s nami vychutnať súťažné leto, zaregistrujte sa čo najskôr, aby ste sa váhaním nepripravili o možnosť súťažiť už o prvú výhru týždňa. Možno čaká práve na vás.