Presťahujte svoju kanceláriu do cloudu

Kúpou účtovného softvéru PRO-FIT získate nielen účtovníctvo, ale aj úložný priestor na dokumenty

Poznáte to – súrne potrebujete istý dokument z minulého mesiaca, ale keďže ste mesačný platca DPH práve tie sa teraz nachádzajú na spracovaní u vašej externej účtovníckej firme. A účtovníčka vám neberie telefón, lebo je na stretnutí s iným klientom alebo leží doma s nepríjemnou chrípkou… Tak vám neostáva nič iné, než čakať, kým sa dostane do firmy a požadovaný dokument vám doručí. Takúto skúsenosť má podľa prieskumu medzi slovenskými podnikateľmi až 68% z nich. Problém má pritom veľmi jednoduché riešenie – prejsť na online účtovný softvér.

Ako dodávateľ jedného z najmodernejších online účtovných softvérov na našom trhu sa snažíme posúvať úroveň našich služieb čo najvyššie. Preto, ako benefit, v súčasnosti ponúkame ku kúpe nášho účtovného softvéru PRO-FIT aj úložný priestor na vaše dokumenty, teda akúsi virtuálnu kanceláriu. Môžete si importovať rôzne druhy dokumentov, ako napr. zmluvy, osvedčenia, bankové výpisy, manuály atď. a určiť do ktorej zložky sa dokument uloží. Zároveň, ak sa tak rozhodnete, dokumenty môžete zdieľať so zainteresovanými ľuďmi, pričom im môžete prístupové práva odstupňovať, t.j. určiť podľa vlastného uváženia, kto bude mať k akým dokumentom prístup.

Úložný priestor na dokumenty sa pohybuje v rozmedzí od 5 do 20 GB, v závislosti od zvoleného balíka zakúpeného účtovného softvéru. Všetky dokumenty sú spoľahlivo, viacnásobne zálohované na detašovaných serveroch. Archivácia údajov v rámci nášho účtovného softvéru spĺňa parametre kvality SLA, vrátane bezpečnostných.

Mať kanceláriu vždy so sebou sa oplatí

Vaša virtuálna kancelária je, samozrejme, rovnako ako vaše účtovné dáta, prístupná aj na diaľku. Jednoducho sa pripojíte do PRO-FITu a všetko máte hneď k dispozícii, hoci aj priamo na obchodnom stretnutí. Ak vám teda váš obchodný partner tvrdí, že ste zmluvne niečo dohodli a vy ste si nie istý a nemáte kópiu zmluvy so sebou, môžete sa o tom presvedčiť priamo na mieste. Vyhnete sa tak nedostupnosti dokumentov z dôvodu spracovávania u externých účtovníkov, ale aj zdĺhavému hľadaniu v adresároch a šanónoch. Cez fulltextové vyhľadávanie totiž v online účtovníctve rýchlo nájdete ten dokument,  ktorý práve potrebujete, vtedy, keď ho práve potrebujete a tam, kde ho práve potrebujete.

Okrem už uvedených výhod užívatelia profitujú aj z ďalších funkcionalít online účtovného softvéru. Predovšetkým z nepretržitého prístupu do účtovníctva aj na diaľku odvšadiaľ,  kde je internetové pripojenie, a to nielen cez počítač, ale aj z mobil, notebook alebo tablet. Ďalej majú možnosť skontrolovať, ale aj vystaviť faktúru pomocou smartfónu a ihneď ju odoslať. Profitujú aj z automatického zálohovania údajov, ktoré zabezpečuje priamo dodávateľ, ako aj z možnosti získať odborné informácie z overených online databáz priamo cez účtovný softvér a podobne. Toto všetko sa pre tisíce užívateľov stalo bežnou službou, ktorú využívajú na dennej báze.

Online účtovné softvéry, vďaka svojmu charakteru, profitujú čoraz viac z takmer nevyčerpateľných výhod internetu. Vďaka tomu  vedia svojim užívateľom ponúknuť, okrem samotnej možnosti účtovať, stále väčšie množstvo nadstavbových funkcionalít, ktoré im tradičné „balíčkové“ účtovné programy ponúknuť nevedia. Výhodou takýchto moderných cloudových riešení je, že všetky firemné procesy a dokumenty sa  sústreďujú na jednom mieste, čím získavate prehľad o dianí vo firme, a to s 24- hodinovým prístupom k uloženým dátam.

Online účtovný softvér PRO-FIT je preto nielen spoľahlivý účtovný softvér, ale aj kompaktný biznis nástroj na zefektívnenie vášho podnikania.