Máme nového partnera! Podnikanie nikdy nebolo jednoduchšie.

Náš Profit365 sa spája so službou DOCKitIN. Aké výhody z toho vyplývajú pre teba? V čom ti toto spojenie ešte viac uľahčí tvoj podnikateľský život? Aj vďaka tomuto spojeniu účtovníctvo snáď ešte nikdy nebolo jednoduchšie. Zisti, prečo.

prepojenie s Profit365 obrazok blog (1)

Podnikanie zväčša začína v malom. Založíš si živnosť, prípadne inú spoločnosť s kamarátom či dvomi. Prvé roky možno zvládaš účtovníctvo sám, prípadne všetky svoje doklady o príjmoch, výdajoch, účtovné výkazy a podobne odovzdáš účtovníkovi, ktorého ti odporučili známi či si ho našiel na internete. Časom to však už nestačí.

Firma sa ti rozrastá, pribúdajú nielen ľudia, ale aj klienti či zákazky a ty teraz stojíš pred rozhodnutím, či sa ti opláca zamestnať si interného účtovníka, alebo chceš radšej externého pracovníka, ktorého však budeš musieť pravidelne kontrolovať a možno niekedy aj naháňať. Alebo sa ti nepáči ani jedna možnosť a chceš to skúsiť moderne a pohodlne s online účtovným softvérom.

A tak si zvolíš online ekonomický softvér Profit365

Fakturácia, sklady, DPH, účtovníctvo, prehľady a mnoho iného nájdeš spolu na jednom mieste. Profit365 na rozdiel od klasických ekonomicko-účtovných softvérov nemá žiadne technologické obmedzenia, ktoré by ti prácu s ním nejakým spôsobom komplikovali.

Profit365 ani nesťahuješ, ani neinštaluješ a zároveň v ňom môže pracovať neobmedzený počet používateľov. V žiadnom prípade ti nehrozia akékoľvek inštalačné či registračné poplatky. Svoje podnikanie máš dostupné z akéhokoľvek počítača/tabletu/mobilu kedykoľvek to potrebuješ.

Avšak priznáme sa, že aj Profit365 mal donedávna jeden drobný nedostatok. A tým bolo ručné prepisovanie dokumentov do nášho účtovného softvéru. Hľadanie zmlúv, bločkov, faktúr a ich manuálny proces prepisovania do softvéru však obťažuje aj nás. Práve preto sme sa rozhodli spojiť so službou DOCKitIN. Čo nám a aj tebe toto spojenie prináša?

S DOCKitIN sa už navždy zbavíš ručného prepisovania

Koniec stolu, ktorý sa ohýba pod náporom papierov, zmlúv a faktúr. Koniec hľadaniu zapatrošených faktúr, ktoré nikdy nie sú tam, kde by mali byť. A koniec zbytočne stratenému času, ktorý si trávil ručným prepisovaním údajov do softvéru. Vďaka DOCKitIN budeš mať všetky potrebné doklady jednoducho naskenované s vyťaženými podstatnými údajmi, ktoré sa už len elektronicky prenesú priamo do online softvéru Profit365.

Výhody, ktoré ti prináša spojenie Profit365 a DOCKitIN:

  • automatické prenesenie a zúčtovanie účtovných dokladov BEZ manuálneho prepisovania dát do ekonomického softvéru Profit365,
  • zautomatizovanie a zrýchlenie tvojho podnikania,
  • jednoduchý a vždy dostupný prehľad vo všetkých (nielen) účtovných dokladoch,
  • šetrenie času a miesta pri evidencii dokladov,
  • intuitívne používanie aplikácie,
  • zníženie chybovosti pri prepisovaní údajov,
  • digitalizácia papierových dokumentov.

Vidina ušetreného času, poriadku na stole a v kancelárii a neustáleho prehľadu o tvojom podnikaní ťa láka? Tak poď do toho s nami a vyskúšaj DOCKitIN v tvojom podniku aj ty. Je celkom jedno, či svoj biznis iba rozbiehaš, či vlastníš malý obchodík s kancelárskymi potrebami, alebo si veľkopodnikateľ. Byrokracia sprevádza každého jedného podnikateľa.

Vďaka softvéru Profit365 a službe DOCKitIN sa v nej už nemusíš strácať. Zautomatizuj svoje účtovníctvo a nájdi potešenie v poriadku, ktorý sa zrazu objaví v tvojej kancelárii.

Chcem sa spojiť s DOCKitIN