5 bežných situácií, ktoré vám uľahčí Profit365

Aj keď by sa podnikanie dalo nazvať skôr poslaním ako povolaním, je dobré mať vo veciach poriadok a nenechať sa pohltiť prácou úplne. Online ekonomický softvér Profit365 je veľkým pomocníkom v každodenných situáciách podnikateľov a majiteľov firiem, ktorým uľahčuje pracovný, ale aj osobný život. Vybrali sme pre vás 5 bežných situácií podnikateľského života, kedy sa môžete spoľahnúť na Profit365.

Mobilnaappka.001

Vďaka Profit365 nestrácate čas v dopravnej zápche

Či už podnikáte v Bratislave alebo inom slovenskom meste, zápcham sa pravdepodobne nevyhnete. Áut na ceste je čoraz viac a je bežné, že pri presunoch cez mesto trávime aj hodiny denne. Kým ostatní podnikatelia nervózne čakajú v zápche a zamýšľajú sa nad tým, čo ich bude čakať po príchode do firmy, vy si s Profit365 môžete pozrieť aktivity firmy aj počas čakania v zápche. Ako sú na tom firemné financie? Pohli sa skladové zásoby? Dorazili nové objednávky? To všetko viete zistiť za pár sekúnd. Stačí mať svoje podnikanie riešené cez Profit365.

Firemné dokumenty si pozriete aj na obede

Rýchly obed v kancelárii pri počítači, alebo plnohodnotná obedná pauza na terase reštaurácie? Nie každý si to môže dovoliť. Ak ale používate Profit365, obedy v kancelárii vám už viac nehrozia. Vezmite si notebook a skladové zásoby skontrolujte medzi polievkou a hlavným jedlom. Pri káve už potom skontrolujete celé účtovníctvo a vybavíte ostatné dokumenty. S Profit365 môžete váš pracovný čas tráviť efektívnejšie bez toho, aby ste sa obmedzovali len na priestory firmy či vašej kancelárie.

22218472_1393164850781410_4207389542328658395_o (1)

S Profit365 môžete rokovať odkiaľkoľvek

Stalo sa vám niekedy, že ste uprostred rokovania s klientom alebo dodávateľom a potrebovali nahliadnuť do firemného účtovníctva či evidencie a narýchlo skontrolovať aktuálny stav? Celkom bežná vec, ktorú ale nie všetci podnikatelia dokážu elegantne zvládnuť. Ak máte účtovníctvo v offline systéme uložené v počítači vo firme, na obede sa k nemu nedostanete. A ak ste si práve nevytlačili potrebné dokumenty, klientovi aktuálny stav nepoviete. S Profit365 sa takýmto nepríjemnostiam vyhnete a vždy budete pripravený odpovedať na otázky ohľadom vašej firmy, veď všetky informácie budete mať so sebou v mobile či tablete.

Buďte medzi ľuďmi

Ak podnikáte ako živnostník či jednoosobová s.r.o., určite viete, aké je frustrujúce tráviť celé dni zavretí sám doma či v kancelárii. Už aj na Slovensku sa postupne rozmáha trend tzv. coworkingových priestorov či zdieľaných kancelárii, ktoré si prenajmú viacerí nezávislí podnikatelia a delia sa o priestory, náklady a podnikateľské či iné zážitky. Ak môžete počas dňa prehodiť s niekým pár slov a porozprávať sa o tom “ako ide biznis,” práca vám ide lepšie od ruky. Profit365 vám vyjde v ústrety aj v tomto smere. Keďže všetky firemné dokumenty máte online, nemusíte mať kanceláriu preplnenú dokumentami, bločkami a faktúrami a platiť každý mesiac vysoké nájomné. Jednoducho zaklapnete notebook a vezmete si svoju kanceláriu so sebou domov.

Grafika

Príďte domov skôr – buďte s rodinou

Aj keď väčšinu podnikateľov ich práca a životný štýl nesmierne baví a napĺňa, netreba zabúdať aj na osobný život a rovnováhu v ňom. Nájsť správny work-life balance je pri podnikaní skutočné umenie a mnoho majiteľov firiem si popri budovaní úspešného biznisu nenájde čas na svoju rodinu, priateľov či hobby. To vedie k frustrácii a nepohode, ktorá sa prenáša aj do práce. Profit365 je preto doslova vykúpením. Keďže všetky aktivity firmy a potrebné dokumenty máte online a teda neustále pri sebe, nemusíte kvôli “papierovačkám” ostávať v práci. Takmer všetko vybavíte pár klikmi aj z pohodlia domova, popri iných aktivitách. Nemusíte tak neustále myslieť na to “čo sa vo firme deje,” ale rovno si to kontrolujete zo svojho mobilu, tabletu či notebooku.

Vyskúšať Profit365